BİTENLER #2

Herkese merhaba. Bir bitenler postuyla daha karşınızdayım. Bu sefer içerisinde kozmetik ürünü yok, çünkü bitmiyorlar :) Evet gelelim ürünler hakkındaki yorumlara; 


Palmolive hindiztan cevizli duş jeli: İçerisindeki taneciklerle cildinizde peeling etkisi hissediyorsunuz. Kokusunu çok sevdim ve son damlasına kadar kullandım göründüğü gibi :) tekrar alınabilir bir ürün fakat bu tür ürünlerde değişikliği sevenlerdenim.

Diadermine ferahlatıcı yüz yıkama jeli: Bu ürünün en sevdiğim yanı kullandıktan sonra cildimde kuruluk hissi bırakmaması oldu. Yüzdeki ferahlığı da hissediyorsunuz. Bu ürünü aslında benden çok babam sevdi diyebilirim. Traşla ilgili konularda işine yaramış sanırım. Fakat ben bu tür katı jel türü temizleyicileri pek sevemediğimi farkettim, daha çok köpüren ürünleri seviyorum. Bir daha almayacağım sanırım.

Urban Natural's Saç bakım maskesi:  Bu ürünü çok sevdim. Saçlarımın dibinden ucuna kadar nemli haldeyken uygulayıp 1 dk bekleyip duruluyorum. Saçlarım yumuşacık oluyor ve taramada çok yardımcı oluyor. Aslında şampuanını aldım sanarken kremini almışım, pişmanlık yaşatmadı. Tekrar satın alınır bir ürün.

Syoss Keratinli Şampuan: Aslında kullanmayı uzun süre önce bırakmıştım. Hakkında pek bir şey hatırlamıyorum fakat pek memnun kalmadığımı biliyorum, saçlarımı yıkarken bile kuru hissettiriyordu, pek hoşlanmadım. Yine babam sayesinde bitti diyebilirim :)

Garnier Neem Arındırıcı Temizleme Jeli: Öncelikle kokusunu çok seviyorum. Normal ve karma ciltler için olduğu için yağ dengesini iyi ayarlıyor ve kullandıktan sonra yanaklarımı yumuşacık yapıyor. Deneme boyunu bitirdikten sonra tam boyunu aldım ve şu sıralar elim başka bir temizleyiciye gitmiyor. Tekrar alınacak bir ürün kesinlikle.

Evet benim bitenler postum ve yorumlarım bu şekildeydi. Umarım daha nice bitenler postlarıyla karşılaşırız. Görüşmek üzeree! 

Etiketler: , , ,