Rimmel London - Stay Matte Powder

 Herkese merhabaa. Stay matte pudranın namını duymayan yoktur diye düşünüyorum. Belki de bir çoğunuz bu postu görmekten sıkılmış olabilirsiniz bile. Ben de yapayım eksik kalmayayım dedim :) Bu pudra bu kadar güzel yorumdan sonra alınmasa olmazdı. Biraz geç edindim ama her gün kullanır oldum. 


Bendeki 01 transparent yani renksiz. Bu pudrayı almayı kafama koyduğumda baktığım hiç bir yerde 01 numarasını bulamamıştım. Geçtiğimiz bayram indiriminde 08 gibi çok koyu bir rengini farketmeden almıştım ve değiştirmek çok zor olmuştu. Neyse ki artık benimle. 
Ben daha çok göz altlarıma kapatıcı sürdükten sonra çizgilere dolmasını önlemek ve daha kalıcı olmasını sağlamak için kullanıyorum. Ağırlık da yapmıyor, ayrıca Flormar'ın yassı fırçasıyla da harika bir ikili oldular.
Bunun dışında T bölgemin gün içinde parlama yapmaması için kullanıyorum. Uygun fiyatlı ve çok memnunum, bir tek transparan pudranız olsun o da bu olsun :) ilk aldığım flormar toz formda olan transparan pudramın pabucunu dama atttım bile. Kullanım olarak da bunu daha rahat buluyorum.
Rimmel ürünlerine watsonslardan ulaşabilirsiniz :)

Evet benim yorumlarım bu şekilde. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin favori transparan pudralarınız neler? Yorum bırakırsanız sevinirim :) görüşmek dileğiylee!

Etiketler: , , , ,