Urban Care Natural's Sıvı Saç Kremi

Merhabalar. Şu sıralar kullanmayı fazlaca alışkanlık edindiğim ürünlerden olan sıvı saç kremlerindan bahsedeceğim. Bir süredir Urban care'in sıvı saç kremini deneyimliyorum. Öncelikle yine kokusundan bahsedeceğim, çok tatlı bir kokusu var ve saçta bir süre kalıyor. Ben özellikle duştan sonra nemli saçlarıma sıkıyorum, saçlarımı yumuşacık yaparak daha kolay açılmasını sağlıyor ve güzel nemlendiriyor. Bunun yanı sıra kuru saçlarıma da sıkça uyguluyorum. Çünkü benim saçlarım aşırı kuru ve yıpranmış. Ben de aşırı yıpranmış saçlar için olduğunu ve keratin içerdiğini görünce bir şans vermek istedim. Onarma konusunda bir gelişme göremedim zaten bu saç uçlarını onarmak için mucize gerekir anca.. :D 


Genel olarak üründen memnun kaldım ve bitirme hedefindeyim, bitirdikten sonra farklı ürünler denemeyi sevdiğimden farklı ürünlere yöneleceğim ama almam dediğim bir ürün değil ilerde tekrar alabilirim :) 

Benim yorumlarım bu şekildeydi. Siz bu ürünü veya başka sıvı saç kremlerini kullandınız mı? Deneyimleriniz neler? Paylaşırsanız sevinirim. Görüşmek üzeree!

Etiketler: , , ,