ALIŞVERİŞ (Sephora,Zara,H&M,Flormar...)

Herkese merhabaaa! Uzun zamandır bir alışveriş postu yapmıyordum. Son zamanlarda yaptığım kıyafet ve kozmetik alışverişiyle ilgili bir post yapmak istedim.
İlk Olarak Kozmetikten başlayalım:


Aldığım için en mutlu olduğum ürünlerden biri bu paket oldu. İçerisinde sephoranın en sevilen ürünleri mevcut. Sadece 1 adet kalmıştı ve dayanamayıp aldım. Özellikle rimel için bile alınır bu kutu :) Daha sonra deneyip tek tek yorumlarımı belirteceğim :)
Fiyatı 75tl


Diğer bir paket ise cilt bakımı ürünlerinden yana oldu. içerisinde Göz temizleyicisi, temizleme sütü ve tonik bulunuyor. 


Bir diğeri ise bu minik Flormar alışverişim oldu. Bir adet Değişik kirpik, oje ve gözenek kapatıcı baz. Kirpik 2,50 tl civarı, oje 1-1,50, baz 7 tl

Kıyafet Alışverişine geçersek;
Bugün inditeks grubunda olan mağazalar indirime girdi ve ben de bir kaç gözüme kestirdiğim ürünü aldım. 

Şu sıra basic t-shirtleri çok sever oldum ve haki yeşiline takıntılı durumdayım. İkisi bir arada olunca tabi ki kaçıramazdım.
Fiyat: 20 tl


Bir diğeri de rengine vurulduğum bu etek oldu. 
Fiyat 30tl


Stradivarius'tan aldığım bu hardal sarısı renkte ve yumus yumus bluzu çook sevdim :) 
Fiyat:40 tl


En sevdiğim şeylerden biri de çantalar. Son zamanlarda sırt çantalarına takmış durumdayım. İndirimde olduklarını görünce hemen kaptım.
Fiyat: 40tl



Ve son olarak da hiç hesapta yokken girdiğim H&M den olsun :) Böyle bir şapka almayı istiyordum fakat hep erteliyordum ama bugün 15 tl ye düştüğünü görünce sonunda aldım. Daha sonra da indirimli ürünlerde 3 al 2 öde kampanyasını görünce ilk gözüme çarpan bikini üstü oldu daha sonra altını da buldum ikisi de tek kalmıştı ve benim bedenime göreydi almasam olmazdı :) Böylece bikiniyi de da aradan çıkarmış olduk :)


Bikini üstü: 20 tl

Alt: 10tl

Evvett benim alışverişim bu şekilde oldu :) Bir sonraki postta Görüşmek üzere!

Etiketler: , , , , , ,