KURU ŞAMPUANLARIM

Merhabalar kızlarr. Bugün son zamanlarda çok fazla haşır neşir olduğum kuru şampuanlardan bahsedeceğim ve farklı 3 markanın kuru şampuanlarını inceleyeceğizz. Haydi başlayalımm


Öncelikle tüm kuru şampuanların ortak noktası 1 dakikada saçları canlandırmak ve bunu genelde başarıyorlar.
İlk olarak Elidor'la başlayalım: Elidor benim ilk kullandığım kuru şampuanlardan. Her zaman ilk kullandığım ürünler bana daha bir sempatik gelir. Ve bunu reklam ödevimde kullanmıştım yeri bende ayrıdır :) kokusu bana temizlik hissi veriyor fresh geliyor. Bana göre de işlev olarak gayet yeterli geliyordu. Yağı emiyor, hoş kokuyor ve saçlarıma biraz da olsa hacim veriyor.
Benri: Benri'nin bu kuru şampuanlarındaki sarı, kahve vs gibi renkleri görünce bir dikkatimi çekmişti almıştım. Saçlarım o zaman çok sarı olduğundan sarı rengini aldım fakat renkli boya gibi geldi bana sıkınca sarı oluyor ama ellerinle yedirirken ellerin de sarı oluyor, mahvoluyor. Aslında saçtaki beyazları geçici kapama vaadinde fakat benim beyazlarım henüz olmadığından bu yönünü sevemedim :) sadece 1-2 kere kullandım kendisini.
Batiste: Bu kuru şampuan öncelikle tarz tasarımlarıyla beni kendine her zaman çekiyor. Son zamanlarda en sık kullandığım kuru şampuanım bu. Farklı ve güzel bir kokusu var saçtan hemen çıkmıyor. Saçlarıma oldukça hacim veriyor ama pudralı olduğundan saçımı beyazlaştırıyor, biraz fazla ellerimle dağıtmam gerekiyor, tek olumsuz yanı bu ama olsun yine de fazla sevdiim. Diğer çeşitlerini de mutlaka deneyeceğiiim.

Kızlarr benim deneyimlerim bu şekildeydi. Siz de bunlardan herhangi birini kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Yorumlarınızı beklerim. Görüşmek üzere :)

Etiketler: , , , , , ,