Essence - XXXL Lipgloss Serisi

Merhabalarr! Essence'in lipglosslarını son zamanlarda hepimiz sever olduk. Ben de deneyimlerimi sizinle paylaşmak istedim. Hem mat olanı hem de parlak nude olanı birlikte yorumladım.



Öncelikle Mat versiyonundan başlayacak olursam; Tipi, yapısı, kokusu.. hele kokusu kek gibi. Evet mat efektli bir gloss fakat dudağımda çok yumuşak ve kaygan duruyor, kurumuyor, sabitlenmiyor ve dudağımın iç tarafında topaklanıyor . Tabiki bir mat ruj gibi olmasını beklemiyordum fakat biraz kuru dursaydı fena olmazdı. Bendeki rengi 05 Velvet Rose.



Bir diğeri Nude olan 06 Soft Almond. Alırken Nude olması beni kendine çekmişti. Sürümü kolay ve yapış yapış bir his bırakmıyor, bunu sevdim. Dudağıma sürdüğüm an rengini tam olarak vermiyor ve benim dudağımda parlatıcı gibi duruyor. Ben de bazen günlük makyajımda sadece bunu sürüp çıkıyorum, bazen ise mat rujlarımın altına veya üzerine parlatıcı niyetine sürerek kullanıyorum.





Benim yorumlarım bu şekildeydi. Siz de bunlardan herhangi birini kullandınız mı? Yorumlarınız neler? yazarsanız sevinirim.

Etiketler: , , , , ,